REGULAMENT

 Petrecerea durează maxim 3 ore . Vă rugăm să rețineți că accesul va fi permis cu 10 minute înaintea evenimentului. În cazul depăşirii celor 3 ore, se va plăti o taxă de 10 ron/copil  pentru jumătate de oră, numai dacă acest lucru este posibil.

Se consideră rezervată o petrecere numai dacă s-a plătit avans de 100 RON. Avansul achitat se restituie în cazul anulării unei petreceri numai dacă suntem anunţaţi cu 10 zile înaintea evenimentului. Într-un termen mai scurt, oferim doar posibilitatea să reprogramaţi evenimentul.

Vă rugăm să confirmaţi cu 2 zile înaintea evenimentului numărul meniurilor pentru copii, precum şi numărul adulţilor cu aproximaţie, pentru o bună organizare.

O petrecere NU implică rezervarea spaţiului de joacă sau al spaţiului pentru părinţi în totalitate. NU OFERIM EXCLUSIVITATE LA PETRECERILE CU MAI PUȚIN DE 15 COPII. Astfel, se va permite accesul şi altor copii în spaţiul de joacă.

Pentru exclusivitate se plăteşte o taxă de 250 RON (max. 30 adulţi) şi 400 RON (la petrecerile cu peste 30 adulţi).

ATENȚIE! LA PETRECEREA REZERVATĂ PENTRU 10 COPII ȘI PESTE 20 ADULȚI, TAXA DE EXCLUSIVITATE DE 250 RON DEVINE OBLIGATORIE.

                În cazul în care la o petrecere sunt prezenţi mai puţini copii decât numărul confirmat de dvs. (nu mai puţin de 10), se va plăti (pentru cei ce nu sunt prezenți dar confirmați de dvs.) o taxă  de 20 RON/copil, iar dacă sunt mai multe persoane decât cele confirmate, se va plăti preţul variantei alese, fără meniul în valoare de 10 RON (în cazul în care nu s-a suplimentat numărul de meniuri în timp util) EXCLUS DISCOUNT PARTY.

Copiii cu vârstă sub 3 ani vor fi permenent supravegheaţi de însoţitorii lor.

Nu ne asumăm eventualele întârzieri ce ţin de prestarea unor servicii ale colaboratorilor noştri ca: animatori, servicii catering, servicii foto-video.

Nu este permis accesul cu niciun fel de băuturi răcoritoare, apă, cafea sau mâncare din exterior. ATENȚIE! NERESPECTAREA ACESTEI REGULI SE TAXEAZĂ LA FINALUL PETRECERII CU 250 RON.  Excepţie face tortul, care va trebui  însoțit de certificat de calitate datat și ștampilat de producător. În cazul în care doriţi să aduceţi mâncare pentru adulţi, va trebui să plătiţi o taxă 150 lei (pentru max. 30 adulţi) sau 250 lei (peste 30 adulţi). Taxa include service–ul pentru părinți: farfurii, tacâmuri, pahare, șervețele, personal, etc. Precizăm că meniurile pentru copii sunt însoţite de certificat de calitate.

Părintele organizator va fi rugat să sfătuiască copiii invitați la petrecere (atunci când sunt întâmpinați) să asculte îndrumările supraveghetoarelor noastre privind regulamentul și regulile de siguranță ale locului de joacă.

Spațiul nostru de joacă este dotat cu jucării pentru diferite categorii de vârstă, iar nerespectarea regulamentului poate duce la accidente ale copiilor și chiar daune produse jucăriilor. Pentru eventualele daune produse, părintele va fi înștiințat la momentul producerii lor.

ATENTIE! Părintele organizator va fi răspunzător de eventualele daune produse în timpul petrecerii organizate, și vor fi adăugate la nota de plată la finalul petrecerii. În cazul nerepectării regulamentului nostru intern și a regulilor de siguranță nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele accidente ale copiilor, părintele organizator va fi direct răspunzător de eventualele accidente/ incidente ale copiilor. Copiii care nu ascultă îndrumările supraveghetoarelor și regulamentul și regulile de siguranță vor fi evacuați  din spațiul de joacă la 3 avertismente.

Pentru oferte personalizate (serbări, grupuri de grădiniţă/ şcoli, petreceri private moţ, botez, etc.) vă stăm la dispoziţie.

 Vă rugăm să anunțați invitații că politica locului nostru de joacă este: “fără încălțări / cu șosete “

VĂ MULȚUMIM PENTRU ALEGEREA FACUTĂ !

 

DESCHIS ZILNIC 10.00-21.00

Strada Dezrobirii nr. 90G 

(complex Lira)